Hét kerstpakket op maat, dat is precies wat werknemers willen!

Hét kerstpakket op maat!
Dat is precies wat werknemers in deze tijd graag willen. Zelf kiezen wat bij je past. Een kerstpakket waar iedereen blij van wordt. Of het nu gaat om een mooie belevenis, een lekker geurtje, een DVD, een boek of een traditioneel foodpakket. Het kan allemaal besteld worden via www.kadoideenederland.nl. Kado Idee Nederland uit Culemborg was één van de eerste in Nederland die zich richtte op een ‘Eigen Keuze’ concept en is hier trendsetter in geweest. Dat het werkt blijkt wel uit de stijgende interesse en het aantal opdrachten.

Duurzame geschenken
Het ‘Eigen Keuze Cadeau’ heeft ook een duurzaam aspect. Iedereen kiest immers zelf wat men echt graag wil hebben of nodig heeft. Hierdoor belanden er geen spullen ongebruikt in de kast. Het kerstpakket heeft hiermee een nieuw gezicht gekregen.

Maatschappelijk verantwoord
De kerstpakketten op maat zijn maatschappelijk verantwoord ingericht met aandacht voor bijvoorbeeld Fairtrade producten, artikelen die het WNF of de voedselbank ondersteunen, goede doelen bon etc. De initatiefnemer van Kado Idee Nederland zegt: “We werken graag duurzaam, maar het mag niet ten koste gaan van de sfeer en uitstraling van het geschenk”. Klanttevredenheid en een positief beeld zijn vaak dé reden om nieuwe wegen in te slaan.

Nieuwe kerstpakketten brochure
De nieuwe brochure van dit jaar die werkgevers kunnen aanbieden aan al hun medewerkers om zelf een pakket uit te kiezen ziet er sfeervol uit. Goed nieuws! De teller ging inmiddels al over de één miljoen bestelde kerstpakketten van www.kadoideenederland.nl. Bedrijven kunnen via deze formule hun medewerkers verrassen met leuke en praktische geschenken. Een weekendje weg, wellness producten, iets voor de vogels in de tuin of autobenodigdheden voor in de winter. Neem eens een kijkje op de website www.kadoideenederland.nl en oordeel zelf!

Informatie en bestellen
Voor bedrijven die meer dan 100 stuks willen bestellen kan in overleg een eigen kerstpakket worden samengesteld. Laat u gratis en geheel vrijblijvend informeren door één van onze medewerkers! U kunt bellen of mailen voor meer informatie, het maken van een afspraak of om de showroom te bezoeken. Tel. +31 345 50 67 50 of E-mail: info@kadoidee.info
Merken
Kado idee voor dames!
Pagina 1 van 2