Theepot warmer voorzien van uw eigen stof! Kan dat? Ja, dat is mogelijk!

Jong en oud zijn enorm enthousiast over de theepot warmer. De theepot warmer straalt sfeer en gezelligheid uit. Tevens is de theepot warmer een design stuk binnen de keuken, huiskamer, tuin of waar dan ook in huis. Maar ook de hunkering naar vroeger (grootmoeders tijd) zit in de theepot warmer opgesloten. En natuurlijk de functionaliteit van de theepot warmer om de thee lekker warm en op smaak te houden.

Informatie:

Wilt u een theepot warmer voorzien van uw eigen lapje stof bestellen? Dat kan! Bij ons kunt u een theepot warmer voorzien van uw eigen lapje stof bestellen. Hoe? Koop zelf een leuk lapje stof en vraag ons naar het verzendadres. Vermeld of print op een stuk papier het ordernummer wat bij uw bestelling hoort en al uw wensen betreffende de theepot warmer.

Uitvoering theepot warmer: Afmeting: 33 x 21 x 35 cm.

Materiaal: buitenzijde eigen gekozen stof / binnenzijde met synthetische voering. Ontwerp uw eigen design theepot warmer passend bij uw keuken, huiskamer, tuin of waar dan ook in of om het huis. U kunt ook zelf een paar lapjes stof aan elkaar naaien zoals ons voorbeeld en die opsturen. Zorg er dan wel voor dat u minimaal 2 reepjes stof bijvoegt van minimaal 10 x 100 cm. Wat u minimaal nodig heeft om door ons 1 theepot warmer te laten vervaardigen is een lapje stof van minimaal 100 x 100 cm. Wilt u de voor- en de achterzijde voorzien van 2 verschillende lapjes stof? Ook dat is mogelijk! Stuur dan 2 lapjes stof op in de afmeting van minimaal 100 x 100 cm. De theepot warmer die speciaal voor u op maat gemaakt wordt kost ca. € 10,- meer dan onze standaard theepot warmers i.v.m. onze extra verwerking- en productiekosten om speciaal voor u 1 theepot warmer te vervaardigen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Klik hier voor ons contactformulier! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.